Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Techniek Tastbaar op het Vechtdal College in Ommen!

Oost
11 jun 2024

Dit jaar organiseert de Sterk Techniek regio Noordoost Overijssel voor de tweede keer Techniek Tastbaar en wel op 26 september in het Vechtdal College in Ommen. Zoals altijd zijn we weer op zoek naar bedrijven die leerlingen enthousiast willen maken voor techniek met een mooie doe-activiteit.

Wat is Techniek Tastbaar ook al weer?
Techniek Tastbaar is een beleef en doe- event voor leerlingen van 10 tot 14 jaar waarin we hen met zoveel mogelijk facetten van technische beroepen in aanraking laten komen.

Te weinig jonge mensen kiezen voor Techniek omdat hun beeld onvoldoende of zelfs negatief is, ondanks de diversiteit binnen deze sector. Ze kennen uw organisatie niet en weten ook niet om welke werkzaamheden het zou kunnen gaan. Uit ervaring weten we dat er wel grote behoefte is aan jonge mensen die voor een opleiding in de techniek kiezen. En dat is nu net de reden waarom we bedrijven als jullie zoeken.

Heel graag willen we u uitnodigen voor dit event, dat gaat plaatsvinden op donderdag 26 september van 10.00 tot 18.00 uur. U, als ondernemer, zouden we graag als deelnemer zien met een stand van uw eigen bedrijf en met een doe-activiteit die interessant is voor deze doelgroep. U bent geheel vrij om een leuke activiteit te organiseren. U kunt uw stand naar eigen wens inrichten in de beschikbare technieklokalen of op het buitenterrein. 

Van te voren organiseren we een bedrijvenbijeenkomst op het Vechtdal College in Ommen en wel op 27 juni a.s. om 16.30 uur. U kunt dan een kijkje nemen in de school, we laten u zien welke ruimtes er voor Techniek Tastbaar ingericht kunnen worden. Dat geldt zowel voor de lokalen als de buiten ruimte! Uiteraard kunt u gebruik maken van de faciliteiten in school. Ook maakt u dan kennis met de andere standhouders en krijgt u alle details over de dag zelf.

Wilt u uw bedrijf in de spotlight zetten en bijdragen aan de toekomst van de technische sector? Neem dan contact op met Janiek Bos via jabos@vechtdalcollege.nl voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen